Üdvözöljük

Az ismert Finta Stúdió által tervezett, és 2003-ban felépült Vasas Jégcentrum, Középkelet-Európában egyedülálló sportlétesítmény. A körgyűrű bővítésével, és az új híd átadásával rendkívül könnyen megközelíthető. Az épület körül több száz m2 füvesített terület, és elegendő parkoló áll rendelkezésre. Két, nemzetközi szabványméret-nek megfelelő (1800m2) jégpályával rendelkezik, melyek télen-nyáron várják a sportolni vágyókat.

Koncertek, vállalati rendezvények megtartására kiválóan alkalmas helyszín. 

Egy speciális termo borítással fedve a pálya még további 1000-1500 fő befogadására képes. Az edzőpálya szintén 1800 m2, hosszanti emeleti lelátóval ellátott terem. 

Egyéb bérelhető helyiségek:
Balett terem: 35 m2, parkettázott, fali tükörborítással ellátott terem.
Sportpálya: rekortán borítású, reflektorokkal felszerelt sportpálya
Lőpad: jégkorong kapura lövés gyakorlására kialakított, parkettázott terület.
Sportszőnyeg: kb. 50 m2, speciálisan sportolásra kialakított rugalmas szőnyeg

Rapidshot-lőpad

Magyarországon először a Vasas Jégcentrumban!

A RapidShot® az egyetlen professzionális lövőrendszer a világon, amely méri a lövés pontosságát, a lövés sebességét, a reakcióidőt és ezzel vezető szerepet tölt be a jégkorong készségek fejlesztésében és elemzésében. 

Nincs más teendőd, mint letölteni google / app store-ból RapidShot Members applikációt és itt nyomon követheted lövés sorozataidat, illetve a QR kód segítségével indíthatod, és kapcsolhatod ki a gépet. Ha Ti is szeretnétek kipróbálni, akkor regisztráljatok a https://lopad.vjc.hu/ felületén, és már foglalhatod is az időpontot! Ehhez szükséges az előre fizetés bankkártyával. 30 perc időintervallum 25 perc lövést tartalmaz. Az időpontot nem lehet törölni, visszafizetés nincsen, de áthelyezhető másik alkalomra. 24 órán belüli időpont áthelyezés nem lehetséges. A kulcsot a biztonsági szolgálatnál lehet átvenni és ott is kell leadni. 

Használati utasítás, leírás a RapidShot-nál megtalálható!

Bemutató film Regisztrálok