Rendezvények / Tornák

2023 februárjában érkezik a Varius Cirkusz első alkalommal Magyarországra “Varius Cirkusz a jégen” nevezetű programjával. A modern cirkuszművészet minden műfaja képviselteti magát a jégshow során. Zsonglőrök, bűvészek, tormászok, akrobaták és – természetesen – bohócok képráztatják el a közönséget mutatványaikkal. A művészek minden egyes műsorszámot korcsolyán mutatnak be a jégen.
A Varius Cirkusz a cirkuszművészet különböző világait kombinálva jött létre. A cirkuszcsoport élén olyan tapasztalt vezetők állnak, akik egész életét a cirkusz művészete hatotta át. A Csoport tagjai között szinte minden nemzet képviselteti magát; így van, aki Ausztriából, Belorusziából, Brazíliából, vagy Bulgáriából, mások Canadából, Kínából, Franciaországból, Németországból, Nagy Brittanniából, megint mások Magyarországról, Olaszországból, Oroszországból, Ukrajnából, vagy az USA-ból jöttek. A különféle országokból származó professzionális művészek különleges tudása és felkészültsége révén a Varius Cirkusz egyedi és mindenképpen kivételes programot nyújt közönsége számára, még a sokat látott közönség számára is. A Varius Cirkusz a világon egyedülálló, ahogy megszelidítette az elemeket; a vizet, a tüzet és az egyéb elemeket.
Mindent egybevetve, bátran állítható, hogy csupán a Varius Cirkusznak vannak olyan egyedülálló produkciói a repertoárjában, mint “Varius Cirkusz a Jégen”, “Varius Cirkusz a Földön és a Levegőben”, valamint “Varius Cirkusz a Vízen”. Minden egyes bemutatóra külön komponált zene, extravagáns fények, színes jelmezek, szédületes attrakciók, különleges effektek, és természetesen a művészek felülmúlhatatlan ügyessége – mindez a Varius Cirkusz varázslatos világa. Még egy fontos pont – állatok nem vesznek részt a Varius Cirkusz egyetlen bemutatóján sem, csakis művészek mutatják be különleges képességeiket és nagyfokú felkészültségüket.
További információ a cirkusz Varius a weboldalon: www.circusvarius.com